Mijn naam is Paula van der Made. Jouw helpende hand met twintig jaar ervaring. Mijn passie voor organiseren, procesverbetering en innovatie zet ik al velen jaren in via management– en directieondersteuning in de horeca. Mijn skills beperken zich niet alleen tot dit vakgebied, mijn ervaring pas ik toe in vele branches.    

JOUW HELPENDE HAND

Als digital assistant bied ik een helpende hand bij de meest uiteenlopende vraagstukken. Een sparringspartner die met een flinke dosis ervaring en praktische kennis juist dát werk uit handen neemt, waar je steeds weer niet aan toekomt. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van de mailboxen, het maken van offertes en de verwerking van klantgegevens. Maar ook hulp bij het invoeren van rapporten en documenten en het digitaliseren van systemen en archieven. Geen zin en tijd in btw-aangifte? Laat mij het doen! Schoendozen vol met bonnetjes? Ik zorg dat ze gealfabetiseerd klaar staan voor de boekhouder of in je boekhoudpakket zijn ingevoerd. Tevens bied ik ondersteuning in de planning van allerlei evenementen, van het verzorgen van de locatie en de catering tot het maken van een draaiboek. 

Ik bouw ook websites en webshops

De digitale wereld kent voor mij geen geheimen. Van spreadsheets, tekstverwerken en presentatieprogramma’s tot digitale ontwerptools. Ik bouw websites op maat met WordPress en leer je -wanneer je dit wilt- achter de schermen de baas te zijn over jouw eigen digitale bedrijf. Webshop nodig? Geen probleem. Via Woo Commerce-Webshop koppel ik de door jou te verkopen producten aan jouw website en social media. 

Hoe complexer hoe beter

Alle kennis die ik in de afgelopen twintig jaar heb opgedaan, wil ik graag met je delen als digital assistant. Iedere opdracht -zelfs de meest complexe vraagstukken- pak ik met een glimlach voor je op. Hoe ik al deze kennis heb opgedaan? Door mijn continue gedrevenheid tot zelfontwikkeling en de ervaring die ik heb opgedaan in management– en directie-ondersteunende werkzaamheden. Door de jaren heen heb ik veel bedrijfsprocessen opgezet, doorgevoerd en gedigitaliseerd. 

De voordelen

Mij als digital assistant inhuren heeft veel voordelen. Ik werk waar jij wilt; op locatie of vanuit mijn eigen werkplek. Je kunt mij voor een lange of korte tijd inhuren, op projectbasis of gewoon per uur. Laat mij de zaken doen waar ik goed in ben, zodat jij je kunt bezighouden met alles waar jij goed in bent!