Over mij

Mijn naam is Paula van der Made. Jouw helpende hand met twintig jaar ervaring. Mijn passie voor organiseren, procesverbetering en innovatie zet ik al velen jaren in via management- en directie- ondersteuning in de horeca. Mijn skills beperken zich niet alleen tot dit vakgebied, mijn ervaring pas ik toe in vele branches. Een sparringspartner die met een flinke dosis ervaring en praktische kennis juist dát werk uit handen neemt of jou op de juiste weg helpt, zodat jij weer “on track” bent. 

Digitaal - website en webshop

De digitale wereld kent voor mij geen geheimen. Van spreadsheets, tekstverwerken en presentatieprogramma’s tot digitale ontwerptools. Ik bouw websites op maat met WordPress en leer je -wanneer je dit wilt- achter de schermen de baas te zijn over jouw eigen digitale bedrijf. Webshop nodig? Geen probleem. Via Woo Commerce-Webshop koppel ik de door jou te verkopen producten aan jouw website en social media. 

 

De voordelen

Mij inhuren heeft veel voordelen. Ik zet samen met jou een traject op, waarbij ik je niet alleen ondersteun maar ook laat zien en train hoe jij de zaken zelf weer onder controle kunt krijgen. Je kunt mij voor een lange of korte tijd inhuren, op projectbasis of gewoon per uur.  Laat mij de zaken doen waar ik goed in ben, zodat jij je kunt bezighouden met alles waar jij goed in bent!